top of page
DROOMATELIER.jpg

eIGEN KAMERTJE

als ik meer tijd voor mijzelf had...

Ik ken de dagen die gevuld zijn met zorgen voor de kinderen en/of je partner en je familie, je werk, het huishouden en dan uiteindelijk in de avond op de bank ploffen en geen puf meer hebben om een boek te lezen of uitgebreid te koken, te tekenen, te kleien, te sporten of wat dan ook je goede voornemens elk jaar weer zijn. Dingen doen die jouw alleen gelukkig maken voelen al snel egoïstisch om op te pakken voordat iedereen om je heen jouw liefde en aandacht heeft gehad.

Wat we vaak vergeten is dat degenen om ons heen zoveel meer aan jou hebben als je gezond en gelukkig bent en dat dat vaak begint bij zorgen voor jezelf. Zorg dat je leuk dingen blijft doen, waar je hart een sprongetje van maakt of waarvan jij in een soort meditatieve rust komt te zitten. Maar hoe maak je daar tijd voor en hoe maak je aan anderen duidelijk dat jij dit nodig hebt? Daar ga ik je mee helpen.

Met deze illustratie zeg jij tegen jezelf en tegen de mensen om je heen: 'Dit heb ik nodig om een tot mijzelf te komen. Deze dingen zijn onderdeel van mijn primaire levensbehoeften.'

Hoe kan een illustratie je helpen?

Ok, dus je hebt een illustratie door mij laten maken van een kamertje met alle spulletjes, de setting, de sfeer om al je dromen in waar te maken en echt aandacht te kunnen hebben voor de dingen waar jij blij van wordt. Maar, dat is maar een tekening. Het is niet dat je er in kunt stappen. Klopt. Maar, als jij deze illustratie op een duidelijke plek op hangt, waar het voor mensen dagelijks te zien is, dan zul je merken dat het je brein voedt met gedachten om dichter bij zo'n kamertje te komen. Je voelt even hoe het zou voelen om in zo'n kamertje te zijn en daarmee kun je ongetwijfeld bedenken wat je in het hier en nu zou kunnen doen om dat gevoel nog eens te kunnen ervaren.

Niet langer wegstoppen maar laten zien!

Niet alleen jij zal de illustratie zien, maar ook je partner en je familie. We vergissen ons nog wel eens in hoeveel we van de mensen om ons heen kunnen vragen. Zij willen dat het goed met je gaat, dat je gelukkig bent. Het kan zijn dat je partner naar de illustratie kijkt, ziet dat je de rust zou willen hebben voor een prachtige wandeling (bijvoorbeeld) hierdoor weet hoe hij je gelukkig kan maken: niet een massage met kaarslicht en liefdesbrieven waar hij de tijd niet voor kan vinden, maar misschien een simpele wandeling door het bos of de kinderen even op sleeptouw nemen zodat jij een boek kunt lezen.

wat gaan we doen?

Ben jij iemand die precies wil weten wat er van jou verwacht wordt voordat je iets aan gaat? Snap ik 100%. Om het proces zo simpel mogelijk te maken heb ik een formulier gemaakt met meerkeuze en open vragen die mij een goede indicatie geven van hoe jouw kamertje er uit moet gaan zien. Dit forumulier kun je hier invullen:

17860024496162183.jpg

'WOW, when can I move in?

Die erker! Aan het strand! Wow!

Nu is de taak aan mij om dit realiteit te maken"

— Isma

Heidi_Kruize.jpg.jpeg

"Ik ben er waanzinnig blij mee! Heel bijzonder om te zien, knap wat je hebt gedaan en ik voel me er nu al thuis"

— H.Kruize

bottom of page