KINDBELOFTE illustraties

Nooit meer jezelf op de achtergrond zetten, stevig bij jezelf blijven staan. Aan de hand van een kinderfoto zoek ik samen met jou uit wat jouw aangeboren superkrachten altijd al zijn geweest en maak ik een illustratie bij de belofte om die krachten nooit meer op de achtergrond te plaatsen.

 

wat is jouw plek in de wereld?

Vaak is er iets wat wij vergeten als we volwassen worden. De ongeremdheid die je als kind had verdwijnt, je leert je 'te gedragen' en je vormt je naar de wereld waarin je opgroeit. Veel van ons leren om onszelf niet te veel te laten zien en ons hoofd niet te ver boven het maaiveld uit te steken. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg.

Misschien ben je wel opgegroeid in een gezin waarin je je anders voelde dan de rest. Omdat je grotere dingen wilde, andere interesses, misschien juist introvert terwijl de rest extravert was. En vaak zijn er dingen die je als kind veel te horen hebt gekregen. Dat worden dan kleine overtuigingen over jezelf en over de wereld.

Het jammere daarvan is, dat je juist als kind zo goed weet wat je wel of niet leuk vindt, wel of niet lekker of mooi. En als je steeds meer als de rest gaat doen, dan pas je er wel lekker tussen, maar dan is het niet vreemd als je je een beetje verloren gaat voelen. Misschien simpelweg niet meer weet wie je ook alweer bent.

Waar zit jouw talent? Wat is jouw plek in de maatschappij, in de wereld?

Mijn ervaring is dat jij het antwoord in je draagt. In gesprek met het kind wat je vroeger was. Vertel mij alles over je fantasiespel, je lievelingsvak op school en laat me foto's zien. Samen weet ik zeker dat we een antwoord kunnen vinden op het stukje zelf wat je mogelijk verloren bent terwijl je druk bezig was met volwassen worden.

Het antwoord zal je nog wel eens blij kunnen verrassen.

informatie verwerken

Na het intake gesprek heb ik altijd even nodig om alle informatie te verwerken. Ik ga mijn creatieve brein de ruimte geven om tot een mooi beeld voor jou te komen. Ik zal dan af en toe even met je checken of ik informatie goed begrepen heb en ik zet jou ook aan het werk om wat bestaande beelden te zoeken om het eindresultaat nog persoonlijker voor je te maken. No worries, ik zal je overal bij helpen als dat nodig is. 

Als alle informatie door mijn hoofd verwerkt is, maak ik een snelle schets. Ik stuur je deze op met uitleg een aantekeningen om je een duidelijk beeld te geven van mijn plannen voor het eindresultaat. Daarbij zal ik ook gelijk een berekening maken hoeveel tijd ik nodig heb om de anker illustratie uit te werken en hoeveel het dan zal kosten. Ik reken een uurtarief van €60,-.

Aanpassingen en opmerkingen hebben in deze fase nog alle ruimte!

Ga je akkoord met de offerte? Dan ga ik aan de slag!

een schets en een offerte

een op maat gemaakt eindproduct!

En dan is 'ie klaar! Jouw eigen, persoonlijke anker illustratie!Het eindproduct kan varieren van een digitaal bestand wat je zelf kunt laten drukken tot een volledig bedrukt product. Van poster, sleutelhanger, buttons, douchegordijn, wat er maar goed voor je anker werkt. Alles valt te bedrukken, we zoeken het samen uit! 

Stephanie de Geus webversie.png

"Wauw, ik moet er gewoon helemaal van huilen. Wat ontzettend mooi. Die kamer is ook gewoon echt zo mij. Die vlaggetjes aan de muur is iets wat ik zou doen. Ik vind het zo ontzettend mooi en bijzonder."

— S. de Geus

Maxime webversie.png

“Sanne-Marie weet op een eerlijke, gevoelige en waardige manier een kwetsbaar moment vast te leggen. Ik ben heel blij met het resultaat en raad Sanne-Marie bij een ieder aan om hun gevoel terug te zien in een illustratie”

— M. Tauren