top of page

KINDBELOFTE illustratie

Op maat gemaakte kunst voor jou

Nooit meer jezelf op de achtergrond zetten, stevig bij jezelf blijven staan. Aan de hand van een kinderfoto zoek ik samen met jou uit wat jouw aangeboren superkrachten altijd al zijn geweest en maak ik een illustratie bij de belofte om die krachten nooit meer op de achtergrond te plaatsen.

 

hoe kan een kinderfoto helpen?

Vaak is er iets wat wij vergeten als we volwassen worden. De ongeremdheid die je als kind had verdwijnt, je leert je 'te gedragen' en je vormt je naar de wereld waarin je opgroeit. Veel van ons leren om onszelf niet te veel te laten zien en ons hoofd niet te ver boven het maaiveld uit te steken. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg.

Misschien ben je wel opgegroeid in een gezin waarin je je anders voelde dan de rest. Omdat je grotere dingen wilde, andere interesses had, jij misschien juist introvert was terwijl de rest extravert was. En vaak zijn er dingen die je als kind veel te horen hebt gekregen. Dat worden dan kleine overtuigingen over jezelf en over de wereld.

Het jammere daarvan is, dat je juist als kind zo goed weet wat je wel of niet leuk vindt, wel of niet lekker of mooi. En als je steeds meer als de rest gaat doen, dan pas je er wel lekker tussen, maar dan is het niet vreemd als je je een beetje verloren gaat voelen. Misschien simpelweg niet meer weet wie je ook alweer bent.

Waar zit jouw talent? Wat is jouw plek in de maatschappij, in de wereld?

Mijn ervaring is dat jij het antwoord in je draagt. In gesprek met het kind wat je vroeger was. Vertel mij alles over je fantasiespel, je lievelingsvak op school en laat me foto's zien. Samen weet ik zeker dat we een antwoord kunnen vinden op het stukje zelf wat je mogelijk verloren bent terwijl je druk bezig was met volwassen worden.

Het antwoord zal je nog wel eens blij kunnen verrassen!

Een foto kiezen

Er hoeft niks specifieks op de foto te gebeuren, zolang het maar een bepaald gevoel bij jou oproept. In de foto van mijzelf als kind (zie hierboven) werd ik altijd al aangetrokken door de directe blik van mijzelf. En ik kan mij ook nog heel goed herinneren dat die foto werd genomen. Ik zie de kracht en alles wat ik daar ben.

 

Je hoeft nog niet gelijk te weten met welke foto je wil dat ik ga werken. We gaan eerst gewoon in gesprek. We komen vanzelf op momenten die je nog goed weet te herinneren of die ineens vanzelf boven komen drijven. Misschien weet je er dan wel een foto bij of weet je in welke tijdsperiode je moet gaan zoeken naar foto's.

Kleine Sanne-Marie 6 jaar.jpg
20200514_110501.jpg

werkwijze

Wat krijg je van mij na aankoop van een Kindbelofte illustratie?

- een 60 min overleg over de illustratie (naast de gratis kennismaking)

- een schets voordat ik de illustratie uit ga werken

- jouw persoonlijke kindbelofte illustratie digitaal en in print (tot A3 formaat)

- inclusief 'spiekbriefje' met uitleg over de gebruikte symboliek in de illustratie.

BIJ TWIJFEL, CONTACT ME!

Zijn er nog onduidelijkheden? Twijfel je of het wel iets voor jou is, zo'n illustratie? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden binnen deze dienst?

Laten we, gratis en vrijblijvend even praten. Ik kan een online meeting met je doen of we kunnen een eindje gaan wandelen. Dan kunnen we in alle rust uitzoeken of je hiermee geholpen bent of misschien beter uit bent met een ander product of hulp ergens anders. Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen in hun kracht te gaan staan en te blijven staan d.m.v. mijn anker illustraties. Ik hoop je snel te spreken!

bottom of page