top of page

anker illustraties

Soms wil je een gevoel vasthouden of een belangrijke levensles nooit meer vergeten. Een Anker Illustratie zorgt ervoor dat je een gevoel laat 'verankeren'.

wat gaan we doen?

intake gesprek

Eerst elkaar leren kennen en even contact maken is een belangrijke eerste stap. Hiervoor trek ik een gratis gesprek van een uur uit op een plek die op dat moment fijn voelt. We kunnen buiten een wandeling maken maar ook ergens een kop koffie pakken. Het is belangrijk dat je, in elk geval, vrij durft te spreken. 

Tijdens het gesprek kunnen we het gelijk al hebben over wat ik voor jou kan doen en zelfs of we daar al een opzet voor een eindproduct bij kunnen bedenken!

Het is een vrijblijvend gesprek, dus komen we niet tot een samenwerking dan is dat ook geen probleem. Het is voor mij erg belangrijk dat mijn werk van waarde is voor jou.

informatie verwerken

Na het intake gesprek heb ik altijd even nodig om alle informatie te verwerken. Ik ga mijn creatieve brein de ruimte geven om tot een mooi beeld voor jou te komen. Ik zal dan af en toe even met je checken of ik informatie goed begrepen heb en ik zet jou ook aan het werk om wat bestaande beelden te zoeken om het eindresultaat nog persoonlijker voor je te maken. No worries, ik zal je overal bij helpen als dat nodig is. 

Als alle informatie door mijn hoofd verwerkt is, maak ik een snelle schets. Ik stuur je deze op met uitleg een aantekeningen om je een duidelijk beeld te geven van mijn plannen voor het eindresultaat. Daarbij zal ik ook gelijk een berekening maken hoeveel tijd ik nodig heb om de anker illustratie uit te werken en hoeveel het dan zal kosten. Ik reken een uurtarief van €60,-.

Aanpassingen en opmerkingen hebben in deze fase nog alle ruimte!

Ga je akkoord met de offerte? Dan ga ik aan de slag!

een schets en een offerte

En dan is 'ie klaar! Jouw eigen, persoonlijke anker illustratie!Het eindproduct kan varieren van een digitaal bestand wat je zelf kunt laten drukken tot een volledig bedrukt product. Van poster, sleutelhanger, buttons, douchegordijn, wat er maar goed voor je anker werkt. Alles valt te bedrukken, we zoeken het samen uit! 

Stephanie de Geus webversie.png

"Wauw, ik moet er gewoon helemaal van huilen. Wat ontzettend mooi. Die kamer is ook gewoon echt zo mij. Die vlaggetjes aan de muur is iets wat ik zou doen. Ik vind het zo ontzettend mooi en bijzonder."

— S. de Geus

Maxime webversie.png

“Sanne-Marie weet op een eerlijke, gevoelige en waardige manier een kwetsbaar moment vast te leggen. Ik ben heel blij met het resultaat en raad Sanne-Marie bij een ieder aan om hun gevoel terug te zien in een illustratie”

— M. Tauren

bottom of page