top of page

Veelgestelde vragen

Je hebt interesse in de Anker Illustraties, maar hebt nog wat vragen over hoe het in zijn werk gaat?

Hieronder heb ik de meest gestelde vragen voor je verzameld. Staat jou vraag er niet tussen? Neem gerust contact met mij op via mail, het contactformulier of plan een afspraak met mij in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

mag ik anker illustraties (in mijn webshop) doorverkopen?

Jazeker! Je mag er je eigen teksten bij schrijven, je eigen prijs aan hangen en het promoten op de manier waarvan jij denkt dat het jouw cliënten het beste zal bereiken. Zolang er geen onwaarheden over het maakproces, materiaal, levering en eigendom vermeld worden. De rechten van een Anker Illustratie blijven bij mij.

Kan ik anker illustraties onderdeel laten uitmaken van een pakket of abonnement vanuit mijn dienst?

Uiteraard mag dat. De Anker Illustraties lenen zich uitstekend voor bij een afname van een volledig pakket. Een mooie dienst om als aandenken mee te kunnen geven bijvoorbeeld. Prijzen mag je, uiteraard, zelf hanteren.

Ik weet niet hoeveel illustraties ik moet inkopen.

Dit kan ik niet voor je inschatten natuurlijk, maar je zou misschien eerst eens onder cliënten kunnen peilen door ze de brochure te laten zien en misschien heb je dan gelijk wel 5 geïnteresseerden? Of misschien kun je samen met collega's inkopen. De brochure is gratis te downloaden of op papier te bestellen voor €10.

Ik ben niet goed in verkoop, kun je me helpen?

Ik heb diverse promotiematerialen beschikbaar voor afname. De brochure kun je gratis downloaden of voor €10 op papier per post ontvangen. Daarbij kan ik een voorbeeld meesturen van een Anker Illustratie op print. Ook kan ik foto's en teksten aanleveren voor op je website of socials. Heb je specifieker promotiemateriaal nodig? Stuur me dan even apart een bericht of plan een online afspraak met mij in. Ik kan ook ingehuurd worden om langs te komen en te vertellen over mijn diensten aan bijvoorbeeld instellingen, collega's of een groep cliënten.

welke informatie heb jij van mijn cliënt nodig?

De informatie die ik nodig heb, gaat zo ver als het moment wat verankerd moet worden. Vindt jij of je cliënt het moeilijk om woorden aan het moment, het inzicht of de levensles te geven? Dan kan ik je ook voorzien van simpele formulieren die ingevuld kunnen worden om zo aan de juiste informatie te komen.

ik heb anker illustraties voor een bepaalde datum nodig, kan dat?

Omdat ik maar in mijn eentje ben kan het voorkomen dat ik voor een bepaalde periode vol zit. Wees dus op tijd met het inkopen en geef bij je bestelling duidelijk aan dat je een uiterste leverdatum verwacht. Vaak kan er een heleboel, in overleg, geregeld worden.

Scherm­afbeelding 2024-06-23 om 20.37.20
Scherm­afbeelding 2024-06-23 om 20.36.55
Scherm­afbeelding 2024-06-23 om 20.37.37
Scherm­afbeelding 2024-06-23 om 20.37.20
Scherm­afbeelding 2024-06-23 om 20.36.55
Scherm­afbeelding 2024-06-23 om 20.37.37

GRATIS BROCHURE

Kies voor 'digitaal' als je de brochure gratis wil downloaden. Wil je liever, voor €10,-,  de papieren versie per post ontvangen? Kies dan voor 'papier'

bottom of page