top of page
Achtergrond illustrator van gevoel.png

Anker Illustratie Print

De meest toegankelijke toepassing is een Anker Illustratie als print aan de muur als een stukje kunst. Op een strategische plek in het huis opgehangen zorgt het voor de juiste herinnering op het juiste moment.

In verschillende formaten beschikbaar.

kunst uit eigen inzichten

Als de stap eindelijk gezet is om meer focus te leggen op persoonlijke ontwikkeling én daar ook daadwerkelijk hulp bij te zoeken, kan het snel gaan. Het ene na het andere inzicht komt voorbij en mooie successen worden behaald. Maar oude patronen of een ingesleten levenshouding heeft vaak een grote stap voor op de nieuwe inzichten: tijd. Na verloop van tijd zal iedereen merken hoe gemakkelijk het is om terug te vallen op de ingesleten sporen van oud gedrag. En om daar dan weer uit te komen kan men wel een beetje extra hulp gebruiken.

Het liefst zou je een soort naslagwerk in je hoofd willen meedragen waarin alle goede gesprekken, inzichten en levenslessen terug te vinden zijn op de momenten dat je merkt dat ze vervagen.

Een Anker Illustratie is, naast een mooi kunstwerk, te gebruiken als zo’n soort naslagwerk.

voorbeeld

Stel je voor dat je cliënt geleerd heeft wat vaker dingen los te laten en te gaan leven in het moment. De dag te ervaren als een soort golvende beweging waar hij zich door mag laten meevoeren. En dat hij vertrouwen mag hebben in wat zijn eigen gevoel hem ingeeft. Hij heeft geleerd dat elke dag schrijven er voor hem voor zorgt dat hij dicht bij zichzelf blijft en daardoor zich wel kan overgeven aan de dag, zonder te veel van zichzelf te verliezen in anderen. Geweldige praktische ingevingen om te blijven uitoefenen.

Maar dan komen er een paar drukke dagen op werk, waardoor het schrijven er bij in schiet en hij zich laat meeslepen door emoties en meningen van anderen. Hij ervaart stress, verliest het overzicht en wil zo snel mogelijk controle terugpakken. Hij probeert situaties voor te zijn en gaat in de toekomst leven. Waarom gaat alles ineens weer zo moeizaam?

 

Hij slaapt slechter, staat met zware benen op om zijn dag te beginnen, gaat zitten met zijn eerste kop koffie van de dag en ziet ineens zijn Anker Illustratie aan de muur. Het brengt hem terug naar alles wat hij bij jou geleerd heeft. Hij ziet een golf, die symbool staat voor het meebewegen met het leven. Hij ziet misschien een pen of een boek, wat hem eraan herinnert dat het schrijven een primaire levensbehoefte voor hem is. Dé tool om dicht bij zichzelf te blijven staan. En zo spreken er nog veel meer elementen uit de Illustratie hem aan op zijn gevoel van stress en controle verlies. Hij kan klakkeloos de adviezen uit de illustratie weer tot zich nemen. Hij drinkt in rust zijn koffie op, legt zijn telefoon weg en begint zijn dag weer met schrijven.

Alles op een rijtje, dit is wat er geleverd wordt:

Aan jouw cliënt:

  • Anker Illustratie gedrukt op luxe papier

  • Keuze uit 3 formaten: A4, A5, A6

  • Omschrijving van de symboliek in de Anker Illustratie

  • Handbewerkt met goudfolie

  • Een gratis wallpaper van de Anker Illustratie voor op je telefoon

Aan jou:

  • Brochure met uitleg over de Anker Illustraties en overzicht van het vaste aanbod (analoog en digitaal)

  • Verscheidene foto's van het product voor promotie online

  • Product omschrijving voor promotie online

Zou een Anker Illustratie wel passend zijn voor jouw cliënten, maar mag het wel specifiek gaan over zelfzorg, kijk dan ook even bij een Eigen Ruimte illustratie. Voor een meer spirituele richting is het leuk om even een kijkje te nemen bij het Papieren Altaartje en de Suncatcher.

WERKWIJZE

IMG_0029.JPG

01

De anker illustratie

Het begint altijd allemaal bij de Illustratie zelf. Ik heb informatie gekregen over het te ankeren moment en ik ga aan het tekenen. Ik maak de hele illustratie met de hand op een iPad.

02

printen

Na het tekenen gaat de illustratie naar de digitale drukker om op speciaal luxe papier geprint te worden. Het papier oogt als dik aquarel papier waardoor het eindresultaat oogt en voelt als een tekening en een klassieke uitstraling krijgt.

formaten prints close up 3.jpg
print formaten close up 2_edited.jpg

03

gOUDFOLIE

Voor wat extra liefde, aandacht, luxe en magie voeg ik met de hand nog wat goudfolie toe over de print. Zo krijgen belangrijke delen, zoals bijvoorbeeld teksten, extra highlights.

04

final touches

De illustratie zou niks meer waard zijn als de symboliek achter alle elementen verloren zou gaan en dus zorg ik dat er bij elke illustratie een beschrijving komt te staan. Als een klein spiekbriefje.

05

op de post

De Anker Illustratie gaat in een enveloppe van goud naar de gelukkige eigenaar. Inclusief een bedankkaartje om te bedanken voor het geduld en vertrouwen.

anker print op de post.jpg

Prijslijst ontvangen

Interesse in de prijzen van de Anker Illustraties? Vul hier je e-mailadres in en ontvang de prijslijst in je mailbox!

Prijslijst komt nu in je mailbox!

bottom of page