top of page
regenboog effect banner.jpg

Suncatcher

Een andere toepassing met een stukje magie is de Suncatcher. Dit is een Anker Illustratie op raamfolie. De folie is statisch te bevestigen op het raam en zodra de zon er doorheen schijnt werpt het prachtige regenboogkleuren de kamer in! Als een soort telefoondraad met het universum. Op de mooiste momenten herinnert het licht je cliënt eraan om stil te staan bij de illustratie en het inzicht wat daarin verankerd is.

EEN SMARTPHONE VOOR HET UNIVERSUM

Je kunt een Anker Illustratie als kunst aan de muur hangen zodat je elke dag er even naar kunt kijken en terug kunt keren naar je intenties of levenslessen, maar misschien heeft jouw cliënt wel belang bij een extra stukje ondersteuning vanuit een hogere macht. Een stukje magie.

 

Je hoort wel veel over het zenden van je intenties naar het universum. Of over het manifesteren van je dromen. Daarin is het de bedoeling dat je je ogen open houd voor tekens van het universum. Meestal om te bevestigen dat je op de juiste weg bent of misschien een bepaalde keuze het beste wel of niet kunt maken. Als je een goed lijntje met het Universum kunt onderhouden, dan zou je hele mooie begeleiding daaruit kunnen ontvangen. Je kunt elke dag een orakel kaart raadplegen of in een meditatie of ritueel om deze boodschappen kunnen vragen, zoals met het Papieren Altaartje goed te doen is. Maar dat vraagt om een actieve houding, tijd en juiste motivatie. Dat kan, zeker als je nog zoekende bent naar jouw manier van oude patronen doorbreken, best een opgave zijn.

Ik heb vaak gewenst dat ik een directe telefoonverbinding met het Universum kon hebben. En niet om daar naartoe te bellen met al mijn levensvragen, maar zodat het Universum mij op een simpelere manier zouden kunnen bereiken. Dat het Universum mij een klein app berichtje zou kunnen sturen met een hartje om te laten weten dat ik goed op weg ben, of ondersteund wordt. Dat zou nét dat ene stukje extra kracht kunnen bieden om de volgende stap in mijn leven te durven zetten.

De Suncatcher is als een smartphone voor het Universum. 

voorbeeld

Op de Suncatcher die ik voor mijzelf maakte staat een Anker Illustratie naar aanleiding van een kaartlegging die ik heb gehad. Hierin kwam naar voren dat mijn lijntje met het Universum zeer sterk is, maar dat ik daardoor ook soms overweldigend veel informatie mijn kant op krijg. Ik voel dat dit waar is, maar ik vind het nog lastig om te vertrouwen op die begeleiding vanaf bovenaf. Het Universum steunt mij in mijn werk als Illustrator van Gevoel. Dit is exact wat mijn missie omschrijving is: boodschappen vanuit intuïtie vertalen naar beeld en daarmee mensen om me heen helpen. Maar man, wat spannend om de stap te zetten daar vol voor te gaan! De Suncatcher die ik maakte plakte ik op mijn raam in de keuken. En, geloof het of niet, elk moment waarop ik twijfelde of ik dit door moest zetten, of ik wel op de juiste weg was met de Anker Illustraties, kwam de zon achter de wolken vandaan en wierp het regenboogkleuren de keuken in via de Suncatcher. De eerste keer dat dit gebeurde maakte mijn hart een sprongetje! Ik voelde me direct gesteund en durfde weer te vertrouwen op de weg die ik in geslagen ben.

Op dagen dat ik in de ochtend mijn yoga oefeningen in de woonkamer doe, plak ik de de Suncatcher in de woonkamer op het raam om het Universum de kans te geven de ochtendzon door de folie te laten schijnen en mijn matje in alle kleuren van de regenboog te zetten. Als je daar niet 'zen' van wordt…

regenboog effect banner.jpg

Alles op een rijtje:

Aan jouw cliënt:

  • Anker Illustratie gesneden uit holografisch vinyl op regenboog raamfolie met statische hechting

  • 11,5cm x 17cm

  • Kaartje met omschrijving van de symboliek in de Anker Illustratie

  • Gebruiksaanwijzing

  • Een gratis wallpaper van de Anker Illustratie voor op je telefoon

Aan jou:

  • Brochure met uitleg over de Anker Illustraties en overzicht van het vaste aanbod (analoog en digitaal)

  • Verscheidene foto's van het product voor promotie online

  • Product omschrijving voor promotie online

Zou een Anker Illustratie wel passend zijn voor jouw cliënten, maar mag het wel specifiek gaan over zelfzorg, kijk dan ook even bij een Eigen Ruimte illustratie. Voor een meer actieve spirituele houding is het leuk om even een kijkje te nemen bij het Papieren Altaartje. Voor een cliënt die ook al genoeg voldoening haalt uit een uniek stukje kunst aan de muur is een Anker Illustratie Print wellicht een uitkomst.

WERKWIJZE

tekenen suncatcher.jpg

01

De anker illustratie

Het begint altijd allemaal bij de Illustratie zelf. Ik heb informatie gekregen over het te ankeren moment en ik ga aan het tekenen. Ik maak de hele illustratie met de hand op een iPad.

02

SNIJDEN

Na het tekenen zet ik de illustratie om in een speciaal bestand voor het snijden uit holografische vinyl folie. Ik moet hierbij extra goed opletten dat kleine details niet verloren gaan en alle lijnen goed gesloten zijn. Het snijden wordt gedaan door een snijmachine.

snijbestand suncatcher.jpg
IMG_0027.JPG

03

Weeden

Na het snijden moet ik moet de hand de restruimtes verwijderen. Dat noemen ze 'weeden'. Een secuur werkje. Langzaamaan komt de illustratie tevoorschijn en kan de magie overgezet worden op raamfolie.

04

Raamfolie

De illustratie moet met speciale transfer tape overgezet worden op de regenboog raamfolie. Ik kijk naar de juiste centrering van de illustratie op de folie en of er geen elementen achterblijven. Dit kan ik maar één keer goed doen.

IMG_0059.JPG
sunchatcher op raam.jpg

05

klaar!

De Suncatcher is klaar voor verzending. Bijgaand doe ik een handleiding voor het bevestigen van de Suncatcher op het raam  en natuurlijk een kaartje met de uitleg van de illustratie en een bedankje.

Prijslijst ontvangen

Interesse in de prijzen van de Anker Illustraties? Vul hier je e-mailadres in en ontvang de prijslijst in je mailbox!

Prijslijst komt nu in je mailbox!

bottom of page