top of page
print altaartje.jpg

Papieren Altaartje

Voor het actief stilstaan bij een intentie of voornemen is een Anker Illustratie in een klein, vouwbaar altaartje een mooie toepassing. Het altaartje kan makkelijk per post geleverd worden of is bijvoorbeeld makkelijk om mee op reis te nemen, om overal actief bij de intentie stil te staan door middel van een ritueel. Er is plek voor het branden van een kaarsje of je cliënt kan er bij leggen wat de illustratie nog meer kracht zal bijzetten: bloemetjes, edelstenen, een foto van een dierbare, etc.

OMDAT ALLES WAT JE AANDACHT GEEFT, GROEIT

Actief en met regelmaat stilstaan bij inzichten, levenslessen en voornemens. Voor iedereen die écht klaar is om actieve stappen te zetten richting goede gewoontes en mooie dagelijkse rituelen. Tijd nemen voor wat je uit wil zenden naar het Universum of gewoon hoe jij in het leven kiest te staan. Het eren van jezelf en de wereld om je heen met een Anker Illustratie die het gevoel overbrengt dat je met je mee wil dragen voor de rest van de dag.

voorbeeld

Ik neem als voorbeeld een cliënt die zich heeft voorgenomen om meer vanuit compassie te gaan leven. Ze heeft na een consult bij jou geleerd dat zorgzaam zijn het mooist tot uiting komt als zij die zorgzaamheid ook naar zichzelf zou uiten. Ze heeft in het verleden vaak te horen gekregen dat ze niet zo gevoelig moest zijn, dat ze harder moest worden. Daardoor heeft zij zichzelf aangeleerd om al haar zachtheid te verstoppen en te labelen als ‘zwak’.

Door elke ochtend stil te staan bij haar Anker Illustratie door middel van een ritueel bij haar eigen Altaartje, wordt ze met regelmaat herinnert aan haar nieuwe voornemen. 

Haar Anker Illustratie op het Papieren Altaartje bevat een affirmatie met mooie, lieve woorden die zij voor zichzelf kan herhalen terwijl ze een kaarsje brand en met aandacht de Anker Illustratie in zich op neemt. De lotusbloemen in haar illustratie laten zien dat zij de kracht heeft om te groeien vanuit elke ondergrond en dat haar verleden haar dus niet meer hoeft te weerhouden van successen in de toekomst. Een afbeelding van een edelhert laat haar zorgzaamheid zien. Het staat voor liefde, vriendelijkheid en onschuld. Maar het hert heeft ook een gewei en staat krachtig in de compositie. Het geeft dus geen beeld van zwakte, maar van kracht en zelfverzekerdheid. Zij voelt dat zij eigenlijk dat hert is. Dat zij voortaan zoals dat hert in de wereld wil staan en zich wil laten zien mét alle zorgzaamheid, compassie en empathie die haar juist zo’n bijzonder mooi mens maakt.

Het Papieren Altaartje is op te vouwen tot de grootte van een ansicht kaart en daardoor makkelijk mee op reis te nemen of per post te verzenden. Op het altaar zijn tips te vinden over het gebruik van een thuis altaar en het is versierd met luxe goudfolie druk.

Zou een Anker Illustratie wel passend zijn voor jouw cliënten, maar mag het wel specifiek gaan over zelfzorg, kijk dan ook even bij een Eigen Ruimte illustratie. Voor een spirituele richting met invulling van de magie van de zon is het leuk om even een kijkje te nemen bij de Suncatcher. Voor de meest toegankelijke manier van Anker illustraties is een Anker Illustratie Print wel wat voor jouw cliënt.

print altaartje.jpg

Alles op een rijtje, dit is wat er geleverd wordt:

Aan jouw cliënt:

  • Anker Illustratie op luxe papier geprint (8cmx 11cm)

  • Vouwbaar papieren altaartje met goudfolie bedrukking en tips voor gebruik van een huisaltaar

  • Kaartje met omschrijving van de symboliek in de Anker Illustratie

  • Een gratis wallpaper van de Anker Illustratie voor op je telefoon

Aan jou:

  • Brochure met uitleg over de Anker Illustraties en overzicht van het vaste aanbod (analoog en digitaal)

  • Verscheidene foto's van het product voor promotie online

  • Product omschrijving voor promotie online

WERKWIJZE

IMG_0029.JPG

01

De anker illustratie

Het begint altijd allemaal bij de Illustratie zelf. Ik heb informatie gekregen over het te ankeren moment en ik ga aan het tekenen. Ik maak de hele illustratie met de hand op een iPad.

02

printen

Na het tekenen gaat de illustratie naar de digitale drukker om op speciaal luxe papier geprint te worden. Het papier oogt als dik aquarel papier waardoor het eindresultaat oogt en voelt als een tekening en een klassieke uitstraling krijgt.

formaten prints close up 3.jpg
print formaten close up 2_edited.jpg

03

gOUDFOLIE

Voor wat extra liefde, aandacht, luxe en magie voeg ik met de hand nog wat goudfolie toe over de print. Zo krijgen belangrijke delen, zoals bijvoorbeeld teksten, extra highlights.

04

final touches

De illustratie zou niks meer waard zijn als de symboliek achter alle elementen verloren zou gaan en dus zorg ik dat er bij elke illustratie een beschrijving komt te staan. Als een klein spiekbriefje.

altaartje in envelope.jpg

05

op de post

De Anker Illustratie gaat in een enveloppe van goud naar de gelukkige eigenaar. Inclusief een bedankkaartje om te bedanken voor het geduld en vertrouwen.

Prijslijst ontvangen

Interesse in de prijzen van de Anker Illustraties? Vul hier je e-mailadres in en ontvang de prijslijst in je mailbox!

Prijslijst komt nu in je mailbox!

bottom of page